El Servei d'Activitats Culturals de la UIB presenta l'espectacle "Cabaret de monges" en el programa «Dinamització al campus»

Dia: divendres, 25 de març de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: vestíbul de l’edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

El Servei d'Activitats Culturals de la UIB presenta l’espectacle Cabaret de monges en el programa «Dinamització al campus». L’espectacle consistirà en una representació de pallassos que vol arribar a tot el públic possible, amb molta dinàmica i alegria.  Els actors treballen amb la mímica, la sensibilitat, el deliri (controlat), el joc tendre i el respecte pel públic i l'espai.

«Dinamització al campus» és un programa d'espectacles artístics i musicals que té com a objectiu fer del campus un lloc més amable, amb la possibilitat de gaudir d’espectacles de petit format que defugen l’estretor de les aules o les sales d’actes. Alguns estudiants de la UIB participen en aquestes actuacions que ocupen amb música i dansa els vestíbuls, els passadissos o els vials.

Les representacions de «Dinamització al campus» continuaran als mesos d'abril i maig amb actuacions musicals. El 14 d’abril a les 12 hores hi actuarà el grup Superkong. La banda Monkeys amenitzarà el capvespre de l'11 de  maig a les 18 hores.

Data de l'esdeveniment: 25/03/2011

Data de publicació: 24/03/2011