El Seminari d'Onomàstica, preludi de la XXVIII Jornada de Toponímia i Antroponímia

Dia: divendres, 6 d’octubre de 2017
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

El Gabinet d’Onomàstica del Servei Lingüístic de la UIB ha organitzat per a aquest 6 d’octubre el Seminari d’Onomàstica 2017. Aquesta trobada comptarà amb diferents activitats durant tot el matí.

En primer lloc se celebrarà la conferència «Introducció al Nomenclàtor toponímic de les Illes Balears (NOTIB)», a càrrec del senyor Joan Miralles, catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de les Illes Balears i director del NOTIB. Posteriorment, serà el torn de la ponència «Projectes, tasques i novetats sobre onomàstica a l’IEC», a càrrec del senyor Joan Anton Rabella, doctor en Filologia Catalana i cap de l’Oficina d’Onomàstica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Finalment, tindrà lloc la conferència «Quatre mots sobre l'Onomàstica: una ciència d'integració que mira cap al futur», a càrrec del senyor Joan Tort, doctor en Geografia i president de la Societat d’Onomàstica.

Aquest seminari està adreçat a totes les persones interessades en el camp de l’Onomàstica. La inscripció a aquest esdeveniment es pot tramitar per Internet. 

Data de l'esdeveniment: 06/10/2017

Data de publicació: 04/10/2017