El Rector participa en la inauguració de l’Escola de Salut Pública de Menorca

El Rector de la UIB, el doctor Jaume Carot, ha participat n la inauguració de la XXXII edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca, marcada pel retrobament amb l'espai del Llatzaret i pels reptes que s'hauran d'abordar en la post-pandèmia.

Un dels temes que es tractaran a l'Escola i que té una gran projecció de futur és la salut planetària, en tant que per aspirar a la salut humana és imprescindible viure en un planeta sa. Han assistit a la inauguració Susana Mora, presidenta del Consell Insular de Menorca; Bàrbara Torrent, consellera de Benestar Social; Maria Antònia Font, directora de Salut Pública del Govern; Jaume Carot, Rector de la UIB; el director de l'Escola, Maties Torrent, i la coordinadora acadèmica, Marta Jordi.

Reunió amb la presidenta del Consell i el batlle d'Alaior

La visita del Rector a Menorca s’ha completat amb reunions institucionals, les primeres des que el doctor Carot va prendre possessió del càrrec al juny. Així, el Rector s’ha trobat amb la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, que li ha ofert el suport del Consell en la tasca educativa i en la millora de l'oferta a l’illa, així com en la reducció del cost de la matrícula dels graus i dels màsters. Jaume Carot s’ha reunit també amb el batlle d’Alaior, José Luís Benejam, i la regidora de Policia, Serveis Socials i Recursos Humans, Maria Antònia Pons Mascaró, i el de Cultura, Jaume Reurer, amb els quals ha parlat de les necessitats i el futur de la Seu de la UIB a Menorca.

Data de publicació: 22/09/2021