El Rector felicita els alumnes de la Facultat de Dret guardonats a MOOT Madrid

El Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, ha felicitat avui l'equip de la Facultat de Dret que va rebre el premi a l'equip més complet de la competició MOOT Madrid. Els alumnes han visitat el Rector acompanyats pel degà de la Facultat de Dret, doctor Francisco López Simó.

Els alumnes del Màster d'Advocacia Germán García, Felip Alba i Guillem Cañellas i per l'alumne de quart curs del grau de Dret Ivan Bellod, varen ser guardonats amb el premi a l’equip més complet i amb la menció d’honor a la rèplica a la demanda a la Competició Internacional sobre Arbitratge i Dret Mercantil MOOT Madrid. L’alumne Ivan Bellod va rebre també una menció d’honor com a orador.

A la competició hi participaven més de trenta facultats de Dret d’universitats de tot el món. Just dues facultats espanyoles varen passar a quarts de final, una de les quals la de la UIB.

La preparació de l’equip de Dret de la UIB en tècnica jurídica, oratòria i comunicació ha anat a càrrec de David Vich, primer entrenador, soci i director del Departament de Litigació i Arbitratge de Garrigues Palma; Ana Marbán, graduada en Dret, màster d'Advocacia i exparticipant del MOOT Madrid de la passada edició, com a segona entrenadora; i Xesca Vidal, experta en comunicació i oratòria. 

Notícia relacionada

Vídeos

 

Data de publicació: 24/04/2017