El Portal d'Estudiants, la nova entrada a Aula digital de la UIB

Ha començat el curs acadèmic i la UIB, a través del Vicerectorat de Campus Digital i Transmèdia, posa a disposició de la comunitat universitària una eina digital nova: el Portal d’Estudiants. És una entrada nova a Aula digital amb la qual els professors i estudiants poden accedir a diversos continguts de suport per a les assignatures, notícies sobre el campus, informació sobre cursos i esdeveniments. Aquest portal ha començat a funcionar aquest mes de setembre i s’ha creat entorn al projecte UIB 40.0.

El Portal d’Estudiants és una intranet construïda gràcies a l'escolta activa dels usuaris i té la intenció d’evolucionar amb les aportacions dels estudiants de la UIB. De quina manera? A través d’un formulari disponible al portal que té l’objectiu de millorar els continguts del portal durant el curs.

Seccions

El Portal d’Estudians té quatre seccions: Aula#, Participa, Formació i Utilitats:

La secció Aula # ofereix formacions d'autoaprenentatge en línia durant tot el curs acadèmic amb l’objectiu de fomentar les competències dels estudiants de la UIB: com fer presentacions o elaborar continguts en vídeo a partir d’un seguit de suggeriments en l’àmbit de la comunicació.

La secció Participa recull les notícies més actuals del Consell d’Estudiants i el Vicerectorat d'Estudiants de la UIB. A més, conté informació útil per crear associacions d’estudiants, participar en el Pla de tutoria entre iguals, accedir al Portal del Voluntariat o ser Alumne col·laborador.

La secció de Formació dona accés a continguts sobre els graus, cursos d’idiomes, seminaris o conferències. I, finalment, la secció Utilitats enllaça tota una miscel·lània de continguts sobre tràmits administratius o preguntes freqüents.

Pròximament: canvis al portal PAS-PDI

El portal PAS-PDI també canviarà, però ho farà gradualment durant el curs acadèmic. Des de la pàgina d'entrada, els docents de la UIB i el personal administratiu i de serveis accediran a les assignatures, que imparteixen o cursen, d'Aula digital. Les assignatures dels cursos anteriors estaran disponibles a Aula digital. A més, podran accedir a notícies sobre activitats, campanyes, cursos i a l’agenda de la UIB, per poder estar al dia del que passa a la Universitat.  

Data de publicació: 16/09/2019