El Ministeri d'Hisenda i Funció Pública i la UIB organitzen una jornada sobre la utilitat del cadastre

La Direcció General del Cadastre del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han fet aquest divendres una jornada amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania la utilitat del Cadastre Immobiliari.

L'acte, que ha estat inaugurat pel rector de la UIB, Llorenç Huguet, i la delegada del Govern a les Illes Balears, Maria Salom, s’emmarca en les activitats organitzades amb motiu de l'Administració Oberta 2018, i s’adreçava a la comunitat universitària i al públic en general.

Durant la taula rodona s’ha posat de manifest la capacitat del Cadastre Immobiliari per a la prestació de serveis directes i indirectes al ciutadà, i s’han donat a conèixer les seves utilitats com a infraestructura d'informació territorial per a la gestió de nombroses polítiques públiques i iniciatives empresarials.

A més, una part de la jornada ha anat enfocada a la promoció de les oportunitats formatives que ofereix el cadastre per a l'estudiant universitari i les possibilitats d'aprofitament en l'acompliment de la seva carrera professional, entre altres aspectes.

La Setmana de l'Administració Oberta consisteix en una iniciativa que pretén reunir en una mateixa setmana, entre el 7 i l'11 de maig de 2018, jornades de portes obertes i altres esdeveniments entorn dels principis del govern obert: transparència, participació, rendició de comptes i col·laboració. 

Data de publicació: 11/05/2018