El IV Congrés de Televisió Digital Interactiva de la UIB centrarà l'edició d'enguany en els entorns de distribució TDT, satèl·lit, cable, ADSL i dispositius mòbils

CanalUIB

Dia: dijous, 17 de novembre de 2011
Hora: 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

El Laboratori de Tecnologies de la Informació i Multimèdia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza el IV Congrés de Televisió Digital Interactiva. L’inauguraran el senyor Antonio Jorge Mateos, director general d’Innovació i Desenvolupament Tecnològic, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB.

En aquesta edició del congrés es consolidarà la línia de recerca i desenvolupament d’aplicacions per a televisió digital interactiva sobre els entorns de distribució TDT, satèl·lit, cable, ADSL i dispositius mòbils.

El congrés és un punt de trobada entre empreses, centres de recerca i universitats que vulguin donar a conèixer els seus treballs i nous desenvolupaments a la comunitat científica. La primera jornada del congrés estarà dedicada a les universitats, mentre que el segon dia estarà dedicat a les empreses i a la posada en comú d’idees, projectes i grups de treball.

El Laborarori de Tecnologies de la Informació i Multimèdia de la UIB, que dirigeix el doctor Antoni Bibiloni, és un referent nacional en recerca científica en matèria de tecnologies digitals.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/11/2011

Data de publicació: 16/11/2011