El IUNICS i la UIB organitzen la IV Jornada de Proliferació Cel·lular i Càncer

Una cinquantena d’investigadors espanyols i estrangers tractaran sobre les bases moleculars del càncer

Dia: dijous, 10 de setembre de 2009
Hora: 12 h
Lloc: sala d’actes de Cas Jai, campus universitari,
cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

El Grup de Biologia Cel·lular del Càncer del IUNICS (UIB-CAIB) i la Universitat de les Illes Balears organitzen la IV Jornada de Proliferació Cel·lular i Càncer, amb l’objectiu d’establir una plataforma per al contacte amb científics de l’àmbit de la recerca oncològica internacional.

El programa científic cobrirà un ampli ventall d’aspectes de la recerca oncològica, des de la regulació de mecanismes cel·lulars bàsics (control de la proliferació cel·lular, motilitat cel·lular, supressors tumorals) a d’altres més translacionals (paper dels agents antiangiogènics, noves estratègies terapèutiques en diferents models tumorals). S’ha de destacar que, com en anteriors edicions, les presents jornades tindran un caràcter internacional, amb la meitat dels ponents provinents de centres de recerca de l’estranger.

Les jornades, obertes a tothom, estan fonamentalment adreçades als investigadors interessats en les bases moleculars del càncer i als professionals mèdics, com ara oncòlegs, hematòlegs i patòlegs relacionats amb diferents aspectes de la malaltia. Es preveu la participació de prop de cinquanta investigadors espanyols i estrangers de reconeguda trajectòria, a més d’investigadors de la Universitat i de l’Institut Universitari d’Investigacions en Ciències de la Salut.

La ponència inaugural, Mechanisms of evasive resistance to anti-angiogenic therapies, anirà a càrrec del doctor Oriol Casanovas, de l’Institut Català d’Oncologia.

Documents relacionats

Data de publicació: 09/09/2009