El Grup de Biologia Cel·lular del Càncer de la UIB organitza les V Jornades de Proliferació Cel·lular i Càncer

Inauguració
Dia: dijous, 15 de setembre de 2011
Hora: 15 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Cas Jai,
campus universitari, Palma

El Grup de Biologia Cel·lular del Càncer de la Universitat de les Illes Balears organitza la cinquena edició de les Jornades de Proliferació Cel·lular i Càncer, que tindran lloc els dies 15 i 16 de setembre de 2011.

La inauguració de les jornades comptarà amb les intervencions del doctor Fèlix Grases, director de l'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut, la doctora Sílvia Fernández, investigadora del Grup de Biologia Cel·lular del Càncer, i el doctor Jaume Carot, vicerector de Postgrau i Formació Permanent.

L'objectiu d'aquesta reunió científica és fomentar la col·laboració i el contacte entre els estudiants i els investigadors de l'àmbit de la recerca oncològica, a més de contribuir a la formació d'excel·lència dels investigadors de les Illes Balears en l'àmbit de l'oncologia, amb la presència de destacats experts internacionals en el camp de la biologia cel·lular del càncer. El programa científic cobreix diversos àmbits de la recerca oncològica, des de la regulació de mecanismes cel·lulars bàsics (senyalització cel·lular, resposta inflamatòria, motilitat cel·lular) a altres de més translacionals.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 15/09/2011

Data de publicació: 14/09/2011