El Grup d'Investigació i Formació Educativa de la UIB presenta a Eivissa el balanç del Programa de Competències Familiars

Atès l’èxit de l’experiència, enguany s’hi afegiran altres municipis de les Pitiüses

Dia: dilluns, 22 de febrer de 2010
Hora: 16.30 h
Lloc: sala de plens de l’Ajuntament d’Eivissa,
edifici Can Botino

La consellera d’Afers Socials, Promoció i Immigració, Fina Santiago; la directora general de Menors i Família de la Conselleria d’Afers Socials, Xesca Vanrell; la batllessa d’Eivissa, Lurdes Costa, i la doctora Carme Orte, del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social de la UIB i directora del programa, presentaran el balanç del programa pilot de competències familiars que s’ha dut a terme a Vila al llarg del 2009. Així mateix s’anunciarà —constatat l’èxit de l’experiència— l’extensió del programa a altres municipis de les Pitiüses.

El Programa de Competència Familiar és el resultat de la investigació realitzada pel Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social de la UIB i pels seus col·laboradors després de la seva aplicació, avaluació i adaptació amb famílies amb pares o mares en tratament per desintoxicació i amb famílies en situació de risc. L’objectiu és millorar la competència parental dels pares, les habilitats socials dels fills i les relacions dels grups familiars.

En acabar la roda de premsa, Santiago, Orte, Costa i Vanrell presentaran el Programa a tècnics municipals de serveis socials i educadors socials, que després de l’acte públic iniciaran les sessions formatives per aplicar aquesta iniciativa.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/02/2010

Data de publicació: 19/02/2010