El G9 d'Universitats promourà graus i postgraus a les fires internacionals d'Àsia i Amèrica Llatina

Reunió de la sectorial de Relacions Internacionals a la UIB

 

La Comissió Sectorial de Relacions Internacionals del Grup 9 d’Universitats, reunida avui al campus de la UIB, sota la presidència de la Rectora Montserrat Casas, ha analitzat les estadístiques de mobilitat internacional d’estudiants a les universitats del G9 que s’ha incrementat en els darrers anys.

Per altra banda, s’ha concretat la participació del G9 a les fires internacionals, per donar a conèixer l’oferta de graus i postgraus de les universitats del grup.

Una altra de les qüestions tractades a la reunió és el lideratge de la UIB al capdavant d’un projecte de cooperació amb universitats africanes, que compta amb al suport de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional. L’AECID aporta 80.000 euros per desenvolupar un seminari avançat de bones pràctiques d’inclusió dels temes de salut i drets sexuals i reproductius amb perspectiva de gènere en la formació reglada universitària a Etiòpia el proper any en col·laboració amb les universitats africanes de Moi (Kenya), Muhimbili (Tanzània), Makerere (Uganda) i Hawassa (Etiòpia).

El Grup 9 d’Universitats el formen les universitats de Cantàbria, Castella-la Manxa, Extremadura, La Rioja, Pública de Navarra, Oviedo, el País Basc, Saragossa i les Illes Balears, que són universitats públiques úniques a les seves respectives comunitats autònomes.

Documents relacionats

Data de publicació: 01/12/2010