El Departament de Química i els Serveis Cientificotècnics de la UIB reuneixen els experts internacionals en glicoproteïnes a l'EMBO Workshop

El congrés tindrà lloc del 24 al 26 d’abril 

Inauguració
Dia: dimecres, 24 d’abril de 2013
Hora: 9.30 hores
Lloc: CaixaFòrum Palma,
plaça de Weyler, 3, Palma 
 

Tindrà lloc la inauguració de l’EMBO Workshop: Glycoproteins from Structure to Disease. Hi intervindran la doctora Annalisa Pastore, investigadora del National Institute for Medical Research (Regne Unit); la doctora Josefa Donoso, professora del Departament de Química de la UIB; i la doctora  Catalina N. Juaneda, vicerectora d’Internacionalització i Cooperació de la UIB.

L’EMBO Workshop reunirà a Palma del 24 al 26 d’abril els principals experts internacionals en glicoproteïnes amb l’objectiu d’afavorir que investigadors de diferents àrees posin en comú els seus coneixements per examinar diferents aspectes del comportament de les glicoproteïnes i les seves implicacions en les malalties.

L’EMBO Workshop l’organitzen conjuntament el Departament de Química, els Serveis Cientificotècnics de la UIB i EMBO, una organització internacional integrada per més de 1.500 investigadors d’arreu d’Europa que té com a objectiu estimular l’intercanvi científic, ajudar a construir un espai europeu de recerca i donar suport als investigadors destacats en les diferents etapes de la seva carrera. 

Data de l'esdeveniment: 24/04/2013

Data de publicació: 23/04/2013