El Departament de Química de la UIB organitza la IV Jornada de la Xarxa de Catàlisi Asimètrica

La cita reunirà els investigadors principals dels projectes de recerca en catàlisi asimètrica d’universitats espanyoles i estrangeres, i de la indústria quimicofarmacèutica 

Inauguració
Dia: dijous, 4 d’octubre de 2012
Hora: 14.45 hores
Lloc: Hotel Riu Bonanza Playa,
passeig d’Illetes s/n, Illetes, Calvià 

El Departament de Química de la UIB i la Reial Societat Espanyola de Química organitzen la IV Jornada de la Xarxa de Catàlisi Asimètrica, que tindrà lloc els dies 4 i 5 d’octubre amb els objectius de vertebrar la comunitat científica implicada en la catàlisi asimètrica i de promoure la col·laboració entre la Universitat i la indústria quimicofarmacèutica.

Intervindran a l’acte d’inauguració de les jornades el doctor José Manuel Saa, professor del Department de Química de la UIB, i doctora Gemma Turnes, vicerectora d’Investigació de la UIB.

La Xarxa Espanyola de Catàlisi Asimètrica (Red CASI), que té com a objectiu fomentar la cooperació científica entre els investigadors que treballen en l’àrea de la catàlisi asimètrica, va ser creada l’any 2006 com una xarxa temàtica de caràcter cientificotècnic en la qual s’integren grups de recerca procedents de diverses àrees de la química (química orgànica, química inorgànica, química organometàl·lica, química física, cristal·lografia) i també empreses del sector farmacèutic i de la química fina. Enguany hi participaran com a convidats el professor Magnus Rueping, de la Universitat RWTH d’Aquisgrà (Alemanya), i el professor Richard M. Kellogg, investigador de l’empresa  Syncom BV (Holanda).

A dia d’avui, són membres de la Red CASI més de trenta grups de recerca espanyols amb projectes de recerca actius en l’àrea de la catàlisi asimètrica i sis empreses quimicofarmacèutiques establertes a Espanya. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/10/2012

Data de publicació: 03/10/2012