El Departament de Química de la UIB instal·la una taula periòdica d'elements químics elaborada per alumnes de secundària de trenta centres de les Illes Balears

Dia: dimarts, 15 de novembre de 2011
Hora: 18 hores
Lloc: hall de l'edifici Mateu Orfila i Rotger,
campus universitari, Palma

El Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears instal·la de forma permanent a la Facultat de Ciències (hall de l'edifici Mateu Orfila i Rotger) una taula periòdica d'elements químics gegant que ha estat elaborada per alumnes de secundària de més trenta centres d'ensenyament de les Illes Balears.

La taula s'ha construït a través de la iniciativa «La taula periòdica entre tots», organitzada pel Departament de Química amb motiu de l'Any Internacional de la Química 2011. Els alumnes dels centres participants han dissenyat totes les caselles dels elements de la taula periòdica, incloent-hi imatges descriptives i representatives de cada element, amb l'assessorament del seu professorat.

La instal·lació de la taula periòdica es durà a terme dimarts, 15 de novembre, dia de la Química i festivitat de Sant Albert, patró dels científics. Hi assistiran el conseller d'Educació, Cultura i Universitats, senyor Rafel Bosch; la directora general de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives, senyora Mercedes Celeste; el degà del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears, doctor Enrique Gómez; la directora del Departament de Química de la UIB, doctora Josefa Donoso; la vicerectora d'Investigació, doctora Gemma Turnes, i la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas, com també els alumnes i professors dels diversos centres que han participat en l'activitat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 15/11/2011

Data de publicació: 14/11/2011