El Departament de Química de la UIB col·labora en el cicle de conferències Química Espectacular. Qui ha dit por?

Dies: del 20 d'octubre al 24 de novembre de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: CaixaFòrum Palma,
plaça de Weyler, 3, Palma

El Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears col·labora en l'organització del cicle de conferències Química Espectacular. Qui ha dit por?, que tindrà lloc del 20 d'octubre al 24 de novembre de 2011. Aquesta activitat, organitzada per CaixaFòrum, té com a objectiu acostar la química a la societat a través de les conferències i els experiments en directe que duran a terme científics de diferents centres de recerca i ensenyament d'arreu de l'Estat.

El cicle Química Espectacular. Qui ha dit por? s'inscriu en el programa d'activitats organitzades conjuntament pel Departament de Química de la UIB, l'Associació de Químics de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears per commemorar l'Any Internacional de la Química.

Conferències del cicle Química Espectacular. Qui ha dit por?

 • Dijous, 20 d'octubre. 19 h
  Les sorprenents reaccions químiques dels productes de cada dia
  , a càrrec de Josep Coromines, professor de física i química a l'Escola Pia de Sitges, CRECIM (UAB), CDEC (DEGC).
 • Dilluns, 24 d'octubre. 19 h
  Química per un tub
  , a càrrec de María Luisa Aguilar Muñoz, Centro de Ciencia Principia, Màlaga, i Carlos Durán Torres, Centro de Ciencia Principia, Màlaga.
 • Dijous, 3 de novembre. 19 h
  Química de la llum
  , a càrrec de Marta Segura, cap del Departament de Física i Química de l'Escola Pia Nostra Senyora, i Josep M. Valls, professor emèrit de física i química de l'Escola Pia Nostra Senyora.
 • Dijous, 10 de novembre. 19 h
  La màgia de la química
  , a càrrec de Constantino Álvarez Muiña, catedràtic de Física i Química de l'IES Rosalía de Castro, Santiago de Compostel·la, i Mercedes Neira González, professora de física i química de l'IES d'Ames, Bertamiráns, Ames, la Corunya.
 • Dijous, 24 de novembre. 19 h
  La química i els nous materials
  , a càrrec de Gabriel Pinto, catedràtic d'Enginyeria Química de la UPM, vicepresident del Grup de Didàctica i Història de la Reial Societat Espanyola de Química.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/10/2011

Data de publicació: 19/10/2011