El Departament de Química de la UIB celebra l'Any Internacional de la Química 2011 amb l'exposició d'una macroestructura tridimensional del diamant

Dia: dilluns, 14 de març de 2011
Hora: 10 hores
Lloc: Estació Intermodal, Palma.

El Departament de Química de la Universitat de les Illes Balears, el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears i l'Associació de Químics de les Illes Balears organitzen l'exposició d'una macroestructura tridimensional del diamant amb motiu de la celebració de l'Any Internacional de la Química 2011. El diamant, pura química, tan apreciat per la seva simetria i bellesa, és tot un símbol del que la química hauria de significar per a la nostra societat.

L'obra ha estat realitzada per l'escultor Pep Fluxà amb la col·laboració dels professors del Departament de Química de la UIB, i romandrà exposada els pròxims dos mesos a l'Estació Intermodal de Palma. Després, s'ubicarà definitivament a l'edifici Mateu Orfila i Rotger, al campus universitari.

Durant l'acte, es farà una lectura del poema el «El cicle del carboni» d'Àngel Terron, poeta i professor del Departament de Química.

Hi assistiran el director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació, senyor Pere Oliver; la gerent del Consorci de Transport de Mallorca, senyora Immaculada Salamanca; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/03/2011

Data de publicació: 11/03/2011