El Departament de Filosofia i Treball Social organitza el II cicle de conferències «Noves Tecnologies, Nous Moviments Socials»

Dia: els dies 26 i 27 d'abril i 3, 4, 10 i 11 de maig de 2012
Hora:
de 19 a 21 hores
Lloc:
sala d'actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El Departament de Filosofia i Treball Social de la Universitat de les Illes Balears, a través dels membres del grup de recerca de Política, Treball i Sostenibilitat que conformen Tecnocrítica.org, organitza el II cicle de conferències «Noves Tecnologies, Nous Moviments Socials», un espai de reflexió col·lectiva sobre els nous camins oberts per les innovacions tècniques en l'àmbit de la interrelació i la mobilització ciutadana, i sobre els dilemes ètics i els conflictes polítics associats als avanços científics.

El cicle, que compta amb el suport de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, vol oferir diferents propostes d’acció a través dels nous mitjans i obrir un espai de debat que permeti redefinir les categories polítiques clàssiques per apropar-nos a una realitat dinàmica que es construeix a cop de tuit.

Programa

  • Dijous 26 d’abril. Amador Fernández-Savater i Ricardo Galli: «El 15M i la rebel·lió dels públics».
  • Divendres 27 d’abril. David de Ugarte: «De les nacions a les xarxes».
  • Dijous 3 de maig. Taula rodona amb impulsors de Menéame, ContraInfo, BarriTv i Mallorca en Xarxa: «Apoderament comunicatiu».
  • Divendres 4 de maig. Salvador Morales: «De lintent de negociació a la desobediència. Hacktivistes vs. la Llei Sinde-Wert».
  • Dijous 10 de maig. Margarita Padilla: «El kit de la lluita a Internet. Per a vells militants i noves activistes».
  • Divendres 11 de maig. Remedios Zafra: «Una cambra pròpia connectada. Potència política del feminisme en una societat xarxa».

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/04/2012

Data de publicació: 25/04/2012