El Departament de Ciències de la Terra organitza el XXIII Congrés de Geògrafs Espanyols

Inauguració
Dia: dimecres, 23 d’octubre de 2013
Hora: 9 hores
Lloc: Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma 
 

Tindrà lloc la inauguració del XXIII Congrés de Geògrafs Espanyols, que organitza el Departament de Ciències de la Terra de la Universitat de les Illes Balears. Hi intervindran el president de l’Associació de Geògrafs Espanyol, doctor Javier Martín Vide; el president del Col·legi de Geògrafs Espanyols, doctor Antonio Prieto; el director del Departament de Ciències de la Terra, doctor Miquel Grimalt; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet. 

El Congrés de Geògrafs Espanyols és una reunió biennal de l’Associació de Geògrafs Espanyols. La reunió es desenvoluparà del 23 al 25 d’octubre de 2013 i comptarà amb tres ponències, tres conferències convidades i dues taules rodones sobre els espais insulars, mètodes i tècniques en la geografia del segle XXI i l’estudi de la diversitat des de la geografia, i sis visites de camp al centre històric i la badia de Palma, la serra de Tramuntana, el Migjorn i els municipis de l’interior de Mallorca.

El congrés compta amb el suport i la col·laboració de l’Associació de Geògrafs Espanyols (AGE), el Col·legi de Geògrafs, el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i el Centre de Ciències Humanes i Socials (CCHS). 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/10/2013

Data de publicació: 22/10/2013