El Departament de Ciències de la Terra organitza les jornades El Carst, Patrimoni Natural de les Illes Balears del 24 al 26 de novembre de 2011

Inauguració
Dia: 24 de novembre de 2011
Hora: 10.30 hores
Lloc: Aula Magna de l'edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de les jornades El Carst, Patrimoni Natural de les Illes Balears. Hi intervindran el director general d'Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, doctor Miquel Deyà; el president de la Societat d'Història Natural de les Illes Balears, senyor Antoni Maria Grau; el vicepresident de la Federació Balear d'Espeleologia, senyor Francesc Gràcia; el president de l'Speleo Club Mallorca, senyor Pere Bover; i la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

Les jornades han estat organitzades pel Departament de Ciències de la Terra de la UIB conjuntament amb la col·laboració de la Societat d'Història Natural de les Illes Balears, la Federació Balear d'Espeleologia i l'Speleo Club Mallorca. Durant les jornades s'impartiran conferències sobre aspectes diversos dels processos càrstics, que són un dels aspectes més identificadors del paisatge de la serra de Tramuntana i del litoral. A més, s'ha programat una visita guiada a tres cavitats del Llevant de Mallorca.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/11/2011

Data de publicació: 23/11/2011