El Consell d'Estudiants es reuneix amb el batlle de Palma

Han tractat temes com ara la mobilitat dels estudiants, els horaris de les biblioteques municipals i la disponibilitat d'espais d'estudi  

El Consell d'Estudiants de la Universitat de les Illes Balears s'ha reunit amb el batlle de Palma, Antoni Noguera, per tractar diverses temàtiques relacionades amb la vida universitària que poden afectar l'Ajuntament de Palma.

A la reunió també hi han assistit el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora d'Estudiants, doctora Rosa Isabel Rodríguez; el quart tinent de batlle d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, senyor Aligi Molina; i el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, senyor Llorenç Carrió.

La reunió ha tingut lloc en el marc de la ronda de contactes que el màxim òrgan de representació estudiantil de la UIB manté amb institucions i entitats. S’hi han abordat qüestions com ara la mobilitat dels estudiants fins al campus de la UIB, la possibilitat d'ampliar els horaris de les biblioteques municipals de Palma i d'incrementar la disponibilitat d'espais d'estudi, l'associacionisme i la participació dels estudiants en la vida municipal, o l'oferta cultural a la ciutat, entre altres.

 

Data de publicació: 14/05/2018