El Consell d'Estudiants convida a participar en l'activitat de l'Orgull de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals

Diumenge, 28 de juny, es commemora la celebració de l’inici del moviment reivindicatiu del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (col·lectiu LGTBI).

La Universitat de les Illes Balears és un referent social i defensa aspectes tan necessaris com la igualtat, els drets civils, la llibertat i la diversitat. En aquest sentit, el Consell d’Estudiants es compromet a col·laborar amb Ben Amics i la UIB per involucrar-se i fer de la Universitat un referent en qüestions LGTBI.

El Consell d'Estudiants de la UIB i l’associació del col·lectiu LGTBI a les Illes Balears Ben Amics conviden a tothom a participar en les activitats de l’Orgull LGTBI 2015, que tindran com a acte principal una manifestació el pròxim dissabte 27 de juny, a les 19 hores, a la plaça de Cort de Palma. El lema d’enguany és «Lleis per la diversitat, drets per a la igualtat», per commemorar el desè aniversari de l’aprovació del matrimoni igualitari. El Consell d’Estudiants participa a la manifestació amb una pancarta conjuntament amb el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) i el Consell de la Joventut de Palma (CJP).

El Consell d’Estudiants convida la comunitat universitària a assistir a aquesta i a altres activitats, com també a participar als Premis Siurell Rosa i Dimoni Rosa i al Verkami que Ben Amics ha organitzat. 

Data de publicació: 25/06/2015