El Consell Social premia els millors treballs de fi de grau del curs 2016-17

Acte de lliurament de la primera edició dels Premis als Treballs de Fi de Grau del Consell Social de la UIB

Dia: dimarts, 5 de desembre de 2017
Hora: 10 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó, campus universitari, Palma

Tindrà lloc el lliurament de guardons de la primera edició dels Premis als Treballs de Fi de Grau del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. Hi intervindran la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; el vicerector de Docència, doctor Juan Frau; i la Secretària General de la UIB i secretària del jurat dels premis, doctora Antònia Paniza.

Als Premis als Treballs de Fi de Grau del Consell Social s'hi poden presentar els alumnes que hagin obtingut una qualificació mínima d'excel·lent del TFG i hagin acabat els estudis de grau. En aquesta primera edició, corresponent al curs acadèmic 2016-17, s'hi han presentat un total de 45 treballs.

Els alumnes premiats són objecte de dues distincions: l'obtenció del premi es farà constar a l'expedient acadèmic dels guanyadors, i rebran 1.500 euros per sufragar el cost de la matrícula del primer any d'un màster oficial, d'un altre grau oficial o d'un títol propi de postgrau a la UIB.

Els premiats són:

Premi al Treball de Fi de Grau de l’Escola Politècnica Superior:

 • Jordi Penalva Vadell (grau de Matemàtiques) pel treball Introducció a la Geometria Tropical.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Ciències:

 • Catalina Maria Mascaró Bestard (grau de Bioquímica) pel treball Estudio del mecanismo de acción del ácido 2-hidroxidocosahexaenoico a través de su interacción con receptores celulares.
 • Pedro Castillo Pretel (grau de Biologia), pel treball Efectos de la normalización de la dieta antes de la gestación en ratas obesas por dieta de cafetería sobre la descendencia. Estudio centrado en los efectos sobre la capacidad termogénica de las crías y su capacidad de respuesta a una dieta obesogénica en edad adulta.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Dret:

 • Manuel Núñez Jiménez (grau de Dret) pel treball Análisis de la declaración del coimputado en el proceso penal como prueba intrínsecamente sospechosa.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat d’Educació:

 • Beatriu Company Virgili (grau d'Educació Infantil) pel treball Elements que afecten i condicionen la cultura d’una comunitat professional que fa front a la sostenibilitat d’un projecte de millora: estratègies i recursos per crear una cultura de cooperació i organització.
 • Aina Rosa González San Juan (grau d'Educació Primària) pel treball Les proves de selecció de l’alumnat, una proposta per accedir al grau d’Educació Primària de la UIB.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Filosofia i Lletres:

 • Paula García González (grau de Treball Social) pel treball L’artesania de les relacions. Els factors explicatius de l’èxit de la mediació.

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia:

 • Camelia Viviana López Deflory (grau d'Infermeria) pel treball Identidades profesionales y práctica colaborativa interprofessional en salud ¿Guerras territoriales?

Premi al Treball de Fi de Grau de la Facultat de Psicologia:

 • Erick Gustavo Chuquichambi Apaza (grau de Psicologia) pel treball Estudio implícito bifactorial de la preferencia por la curvatura y por la simetría en una tarea de compatibilidad afectiva E-R.

Premi al Treball de Fi de Grau proposat per l'associació Universitat Solidària Illes Balears (USIB):

 • Maria del Mar Navarro Reguillo (grau de Treball Social) pel treball Percepción de los ciudadanos sobre los Servicios Sociales Comunitarios en el municipio de Inca.

Premi al Treball de Fi de Grau que afavoreix la sensibilització i la recerca sobre perspectiva de gènere i/o sostenibilitat mediambiental:

 • Neus Ribot Ferriol (grau d'Estudis Anglesos) pel treball Language and Gender in American Presidential Debates: Hillary Clinton vs. Donald Trump.

Data de l'esdeveniment: 05/12/2017

Data de publicació: 30/11/2017