El Consell Social de la UIB atorga els VII Premis d'Investigació per a Alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears ha resolt fer públics els guanyadors de la setena convocatòria dels Premis d’Investigació per a Alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior.

En la categoria de treballs individuals relacionats amb les arts, humanitats, ciències socials o ciències jurídiques, ha resultat guanyadora l’obra:

  • Els nous usos dels palaus de Ciutadella, de la senyora Júlia Sintes Melis,alumna de lIES Maria Àngels Cardona de Ciutadella, Menorca.

En la categoria de treballs individuals relacionats amb les ciències, ciències de la salut, enginyeria i arquitectura s’han concedit dos premis:

  • Al treball Em fan mal les venes. Estudi de la incidència de l’anèmia falciforme a les Illes Balears, de la senyora Orokia Clara Traore, de l’IES Arxiduc Lluís Salvador de Palma.
  • I al treball Del que menjam a les pedres del ronyó, de la senyora Micaela Albertí Quintela, de l’IES Binissalem.

En la categoria de treballs col·lectius relacionats amb les arts, humanitats, ciències socials o ciències jurídiques s’ha premiat l’obra:

  • Sid id Vidit: Una visió nostàlgica del canvi de segle a Mallorca, dels alumnes Karen Denise Gutiérrez Ferrero, Joa Llobera Sabater i Maria Rosa Llobera Sabater, de l’IES Ramon Llull de Palma

En la categoria de treballs col·lectius relacionats amb les ciències, ciències de la salut, enginyeria i arquitectura ha resultat guanyadora l’obra:

  • Estudi sobre alimentació en alumnes de batxiller, dels alumnes Karen Diana Schoninger i Sheila Rodríguez Rodríguez, de l’IES Berenguer d’Anoia, Inca.

Tots els guanyadors obtindran una matrícula gratuïta del primer curs complet de qualsevol titulació oficial de la UIB.

Els professors responsables dels treballs guanyadors rebran un val de 300 euros per cada treball premiat, per a l’adquisició de llibres, música, material informàtic o educatiu.

L’objectiu d’aquests premis és col·laborar en la difusió dels estudis universitaris i estimular els alumnes a realitzar un primer treball de recerca en els camps de les ciències de la naturalesa i de la salut, de la tecnologia, de les humanitats, de l'art i de les ciències socials, i en temes referits a les Illes Balears.

El Consell Social és l’òrgan de govern de la UIB que vol contribuir a l'establiment i la millora de les relacions entre la societat i la Universitat i garantir la qualitat acadèmica, investigadora i docent de la Universitat, en la seva vocació de servei públic. 

Documents relacionats

Data de publicació: 13/06/2013