El Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears i la UIB acorden desenvolupar activitats per fomentar l'ocupabilitat dels estudiants

Dia: divendres, 23 de novembre de 2012
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma 

La senyora María J. Molina, degana del Col·legi Oficial de Químics de les Illes  Balears, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears, signaran un conveni de col·laboració.

Aquest acord té per objecte el desenvolupament d'actuacions conjuntes que tinguin com a finalitat promoure la interrelació entre els estudis de grau de Química i Màster Universitari i Doctorat de Ciència i Tecnologia Química de la UIB amb la futura integració laboral dels alumnes formats.

Ambdues institucions promouran la realització conjunta d'activitats acadèmiques, seminaris, conferències i treballs d'investigació emmarcats en el grau de Química, en els diferents mòduls del Màster de Ciència i Tecnologia Química o línies d'investigació del Doctorat de Ciència i Tecnologia Química i relacionats amb la formació de professionals que treballin o vulguin professionalitzar-se, a més d’altres accions i projectes de foment de la integració laboral. 

Data de l'esdeveniment: 23/11/2012

Data de publicació: 22/11/2012