El Club Rotary Palma Ramon Llull concedeix ajuts de matrícula als millors alumnes

La finalitat és estimular i premiar l’excel·lència i l’esforç dels estudiants

Dia: dimarts, 24 de juny de 2014
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma
 

El senyor René Anderhub, president del Club Rotary Palma Ramon Llull, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per a la concessió de quatre ajuts de matrícula per als estudiants de la UIB.

La UIB i el Club Rotary Palma Ramon Llull col·laboren des de l’any 2009 a través de l’establiment d’una convocatòria d’ajuts de matrícula per premiar els millors expedients acadèmics i alhora incentivar la matrícula en cursos de postgrau.

Els ajuts són de 500 euros, un per a l’estudiant amb més bon expedient acadèmic de la Facultat de Dret, sota el nom de Sebastià Palmer Cabrer (a.c.s., llicenciat en Dret, notari i membre del Club Rotary Palma Ramon Llull), dos per a l’estudiant / els estudiants amb més bon expedient acadèmic de la Facultat d’Economia i Empresa, sota el nom de Jaume Serra Crespí (a.c.s., llicenciat en Ciències Empresarials i membre de l’esmentat Club Rotary). El quart premi es concedirà a l’estudiant amb més bon expedient acadèmic dels estudis de Direcció Hotelera Internacional, títol propi de la UIB, que imparteix l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, sota el nom de Marilén Pol (a.c.s., expresidenta de la Federació Hotelera de Mallorca i membre del Club Rotary Palma Ramon Llull).

La finalitat d’aquests premis és estimular i augmentar l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris de Dret i d’Economia i Empresa de la UIB i dels estudis de Direcció Hotelera Internacional.

També han assistit a l’acte la doctora Margalida Payeras, vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, i els senyors Llorenç Mulet i Luis Piña, membres del Rotary Club Palma Ramon Llull.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/06/2014

Data de publicació: 23/06/2014