El COAAT i l’EPS premien els millors TFG d’Edificació del curs 2020-21

El primer premi ha estat per al «Projecte de cintres per a la construcció de la terminal marítima de Botafoc (Eivissa)», de Mikel Elejondo Oddo

 

L’alumne Mikel Elejondo Oddo ha estat el guanyador dels Premis Projecte Fi de Grau d’Edificació 2020-21, que atorguen anualment el Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca (COAAT Mallorca) i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears. El seu treball, «Projecte de cintres per a la construcció de la terminal marítima de Botafoc (Eivissa)», ha estat reconegut amb el primer premi, dotat amb 1.500 euros.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros, ha estat per a Sílvia Garcia Miró, pel treball «Estudi i anàlisi de materials sostenibles com a revestiments en l’edificació».

El tercer premi d’aquesta edició, dotat amb 500 euros, s’ha concedit a Pablo Avilés Sanz, pel treball «Aixecament de plans, estudi i diagnòstic de lesions, i proposta d’intervenció a l’església de Sencelles».

Els guardons dels Premis Projecte Fi de Grau d’Edificació 2020-21 s’han lliurat a la seu del COAAT, a Palma. El jurat estava integrat pel director de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears, Gabriel Cardona, i, per part del COAAT Mallorca, pel president, Luis Alfonso de León, la vicepresidenta, María Sicre, el vocal de Sostenibilitat, Joan Brunet, el secretari tècnic, Mateu Moyà, i l’assessora en matèria de seguretat, Maria Pina.

Els premis PFG s’adrecen a estudiants del grau d’Edificació de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears que hagin presentat davant un tribunal avaluador el treball de fi de grau durant el curs acadèmic en què es convoquen els guardons.

Font: COAAT Mallorca

Data de publicació: 22/12/2021