Educació financera per als més grans

La Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB i Caixa Colonya convida a millorar la cultura econòmica dels més grans de 55 anys 

Atenció als mitjans
Dia: dilluns, 14 de maig de 2018
Hora: 11 hores
Lloc: sala de juntes de Sa Riera, Palma 

Atendran els mitjans de comunicació interessats el doctor Eliseo Navarro, catedràtic de la Universitat d’Alcalà; el senyor Josep A. Cifre, president, i Joanjo Caldès, de Caixa Colonya; i la doctora Carme Orte, directora de la Càtedra i catedràtica de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

Curs d’educació financera, jubilació i plans de pensions

El curs d'educació financera, jubilació i plans de pensions està pensat perquè els més grans de 55 anys aprenguin a gestionar els seus doblers de manera més eficaç. La proposta intenta fer més comprensibles conceptes que afecten les decisions financeres, tant en l'endeutament com en l'estalvi. S’explicarà què són i com funcionen els dipòsits bancaris, els plans d'estalvi, els plans de pensions, els tipus d'interès, les inversions, etc. El curs està pensat per a les persones més grans de 55 anys.

El curs l’organitzen la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB i Caixa Colonya. L’impartirà un equip de professors universitaris d'àmbit nacional, especialistes en economia i finances.

S'impartirà del 15 de maig a l'1 de juny, de dilluns a divendres, de les 9.30 a les 13.30 hores, a l’edifici Sa Riera. El dilluns 14 se’n farà la sessió inaugural a les 12 hores, amb el doctor Eliseo Navarro i la doctora Carme Orte, a l’edifici Sa Riera.  

Data de l'esdeveniment: 14/05/2018

Data de publicació: 11/05/2018