Dues alumnes de la UIB reben els premis Juníper Serra als millors expedients acadèmics

Ambdues estudiants han fet un intercanvi a Finlàndia i a Alemanya  

Les alumnes Irene Verdú Camps i Laia Bornas Palmer, del grau de Pedagogia i de la doble titulació del grau d’Administració d’Empreses i grau de Turisme, respectivament, han rebut el primer i segon premi Juníper Serra al millor expedient acadèmic. Ambdues alumnes han fet un intercanvi acadèmic fora de l’àmbit universitari nacional.

Les premiades

Irene Verdú Camps, premiada amb 900 euros al millor expedient acadèmic, va fer un intercanvi semestral a la HUMAK Universitat de Ciències Aplicades (Finlàndia).

Laia Bornas Palmer, premiada amb 600 euros al millor expedient acadèmic, va fer un intercanvi semestral a la Universitat de Passau (Alemanya).

El lliurament ha tingut lloc el dilluns 7 de març, al Rectorat. Han assistit a l’acte el senyor Rafael Goberna, president del Rotary Club Palma Juníper Serra de l'any 2020-21; el senyor Pedro Iriondo, president del Rotary Club Palma Juníper Serra de l'any 2021-22; el senyor Marc Pérez-Ribas, president electe del Rotary Club Palma Juníper Serra de l'any 2022-23; la senyora Pilar Maldonado i la senyora Kimberly Marshall, membres del Rotary Club Palma Juníper Serra; el doctor Pere Fullana, cap d’estudis del grau de Pedagogia; el doctor José María Carretero, degà de la Facultat d’Economia i Empresa; el doctor Miquel Oliver, degà de la Facultat d’Educació; la doctora Dolores Tirado, degana de la Facultat de Turisme; la doctora Carmen Touza, vicerrectora d’Estudiants, i el doctor Jaume Carot, Rector de la Universitat de les Illes Balears. 

Data de l'esdeveniment: 07/03/2022

Data de publicació: 07/03/2022