Dos investigadors de la UIB entre els més influents de tot el món

Jaume Flexas i Carlos M. Duarte es troben entre els 3.200 científics més citats del món segons el prestigiós rànquing Highly Cited Researchers de Thomson Reuters 

Els investigadors Jaume Flexas, del Departament de Biologia de la UIB, i Carlos M. Duarte, de l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB), es troben entre els 3.200 científics més influents del món, segons el prestigiós rànquing Highly Cited Researchers de Thomson Reuters. 

Aquest rànquing agrupa els investigadors més influents de tot el món, les publicacions dels quals es troben entre les més influents en els respectius camps de coneixement. Així, aquest reconeixement científic es reserva a investigadors amb un gran nombre de publicacions incloses en l’1 per cent de les publicacions més citades, segons l’àmbit de coneixement i l’any. Dels 3.200 investigadors més influents, 44 són de l’Estat espanyol.

El doctor Jaume Flexas és professor titular de l’àrea de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia de la UIB i membre del grup de recerca  en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies de la UIB. 

Carlos M. Duarte és professor d'investigació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB) i ostenta diversos càrrecs científics com ara el de director científic del Laboratori Internacional d'Investigació en Canvi Global i el de membre del Consell Científic del Consell Europeu de Recerca. 

Documents relacionats

Data de publicació: 25/06/2014