Dos concursos perquè els estudiants ajudin a millorar el web «auladigital.uib.cat»

Els premis són una tauleta i un abonament per al Mallorca Live Festival 

El Vicerectorat de Campus Digital i Transmèdia de la UIB convoca dos concursos per millorar el maneig i la difusió de la pàgina web <auladigital.uib.cat>, que és la plataforma que s’utilitza per fer arribar tota la informació relacionada amb les activitats que es duen a terme a la UIB i que s’adrecen als alumnes matriculats a la nostra universitat.

En el primer concurs, es demana als estudiants que suggereixin idees per canviar el nom d’aquesta web, ja que s’ha detectat que l’actual genera confusió amb l’Aula Digital de què disposa cada assignatura al seu intranet. També es valorarà que es votin les iniciatives ja proposades per altres usuaris.

En el segon concurs, es convida els alumnes que diguin la seva sobre la manera com replantejarien els continguts d’aquesta pàgina web, així com de la intranet de les assignatures.

Els premis dels dos concursos són una tauleta i un abonament per al Mallorca Live Festival. Els estudiants poden participar-hi i enviar les seves propostes a través del Portal de l’Alumnat fins al 28 de febrer. Poden consultar les bases del concurs al web de Campus Digital. 

Data de publicació: 13/02/2019