Dos alumnes de la UIB reben els premis Juníper Serra als millors expedients acadèmics

Els premis els lliura el Rotary Club Palma Juníper Serra. Ambdós estudiants han fet un intercanvi a Eslovàquia i a Croàcia 

Els alumnes Maria Cristina Pizà Oliver i Jaume Pascual Llinàs, ambdós de la doble titulació de grau d’Administració d’Empreses i grau de Dret, han rebut el primer i segon premis Juníper Serra al millor expedient acadèmic. Ambdós alumnes han fet un intercanvi acadèmic fora de l’àmbit universitari nacional.

Els premiats

Maria Cristina Pizà Oliver, premiada amb 1.000 euros al millor expedient acadèmic, va fer un intercanvi anual a la Universitat Matej Bel (Eslovàquia).

Jaume Pascual Llinàs, premiat amb 500 euros al millor expedient acadèmic, va fer un intercanvi semestral a la Universitat de Zagreb (Croàcia).

El lliurament ha tingut lloc dilluns, 7 de gener, a Son Lledó, campus universitari, a càrrec del senyor Rafel Cortès, president del Rotary Club Palma Juníper Serra; el senyor Michael Blum, president del Rotary Club Palma Juníper Serra durant  l'any 2017-18; la senyora Pilar Maldonado, expresidenta del Rotary Club Palma Juníper Serra; el senyor Ricardo Sagrera, cap del Servei de Relacions Internacionals; la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears. 

Data de publicació: 07/01/2019