Dos alts càrrecs de l'OMT visiten la UIB amb la intenció de conèixer l'activitat acadèmica en relació al turisme i d'obrir línies de col·laboració

El senyor Taleb Rifai, secretari general adjunt de l'Organització Mundial del Turisme, i el senyor Eduardo Fayos, representant regional per a Europa de la mateixa organització, seran aquests dies a la UIB amb la intenció de conèixer la Universitat, especialment tot allò que té a veure amb el desenvolupament d'activitats acadèmiques relacionades amb el turisme.

Dijous, dia 10 d'abril, a les 10 hores, el senyor Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears, rebrà en audiència els senyors Taleb Rifai i Eduardo Fayos, que aniran acompanyats per la rectora, Montserrat Casas.

Els representants de l'OMT visitaran també l'INESTUR, Sol Meliá i la Cambra de Comerç i mantindran reunions amb la rectora Montserrat Casas, la vicerectora de Relacions Internacionals i Mobilitat Universitària, Catalina N. Juaneda, el doctor Javier Rey-Maquieira, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, la doctora Maria Tugores, directora del Departament d'Economia Aplicada, la doctora Teresa Palmer, directora del Màster en Economia del Turisme i del Medi Ambient, i el doctor Eugeni Aguiló, director del Màster en Gestió Turística de la UIB. També s'entrevistaran amb el doctor Marco Antonio Robledo, director de l'Escola Universitària de Turisme de la UIB, i amb el doctor Francesc Sastre, director de l'Escola d'Hoteleria CAIB-UIB, per intercanviar opinions i mirar d'obrir línies de col·laboració conjuntes.

Així mateix, assistiran a una trobada amb els estudiants del Màster en Economia del Turisme i del Medi Ambient, el Màster en Gestió Turística i els estudiants de doctorat.

Data de publicació: 10/04/2008