Diada d'Acolliment a la UIB: dos dies d'activitats de benvinguda perquè els alumnes de nou ingrés coneguin la Universitat

Dies: dijous, 22 i divendres, 23 de setembre de 2011
Hora: a partir de les 9 hores
Lloc: diferents edificis del campus universitari de Palma
i seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera

La Universitat de les Illes Balears convida l’alumnat de nou ingrés a conèixer la seva facultat i el campus universitari en una diada d’acolliment prèvia a l’inici de les classes dilluns que ve, 26 de setembre de 2011.

Aquesta Diada d'Acolliment té com a objectiu donar la benvinguda als alumnes de primer curs i oferir-los un conjunt d’activitats bàsiques per donar a conèixer la UIB i els seus recursos. Aquestes activitats inclouen informar sobre l’estructura i el funcionament dels estudis escollits i tota la part cultural i de serveis que la Universitat pot oferir als estudiants nouvinguts.

Els alumnes participaran en xerrades explicatives i taules rodones sobre els estudis que començaran, així com sessions informatives sobre el Servei de Biblioteca i Documentació i de Campus Extens. A partir de les 11 i fins a les 14 hores, al vestíbul de l’edifici G. M. de Jovellanos, el dijous 22, i de l’edifici Ramon Llull, el dia 23,  trobaran taules informatives de la resta de serveis de la Universitat.

Data de l'esdeveniment: 22/09/2011

Data de publicació: 21/09/2011