Dia de l'Emprenedor: La internacionalització de les empreses. Reconeixement a les trajectòries professionals de Gabriel Barceló i Marilén Pol

Dia: dimecres, 6 de març de 2013
Hora: 9.30 hores (inauguració)
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma 

El senyor Joan Gual de Torrella, president de la Cambra de Comerç de Mallorca; i el doctor David Pons, vicerector d'Economia i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears, inauguraran el Dia de l’Emprenedor, que organitza la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB. 

A les 10 hores, el senyor Joan Gual de Torrella, director de la Cambra de Comerç de Mallorca, impartirà la conferència inaugural.

A les 10.30 hores, taula rodona amb joves empresaris amb projecció internacional. Hi participaran el senyor Jordi Berd (Habitissimo); la senyora Macarena i el senyor Dani Castro (Restaurant Jardín); el senyor Michel Arellano (Logitravel); el senyor Francesc Ginard (Celler 4Kilos); i el senyor César Pacheco, director general de Comerç i Empresa del Govern balear.

A les 12 hores, reconeixement de la trajectòria empresarial del senyor Gabriel Barceló (Grup Barceló) i homenatge pòstum a la senyora Marilén Pol.

A les 16 hores, sessions de tallers.

-Taller 1. Internacionalització i emprenadoria, Càtedra Bancaja, a càrrec del senyor Rafel Goberna.
-Taller 2. Beques ICEX, beques IMEX, a càrrec de la senyora Beatriz Pino, de l’Institut d’Innovació Empresarial, i del senyor Luis Herrero Roche, de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior.
-Taller 3. Entrenament personal (coaching) i empresa, a càrrec de la senyora Isabel Vidal.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 06/03/2013

Data de publicació: 04/03/2013