«Delictes i penes: entre l'aula i el jutjat», un diàleg amb especialistes de la UIB

Dia: dimarts 29 de març de 2022
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, Palma
Activitat de franc 

El professor de Dret Penal del Departament de Dret Públic de la UIB, el doctor Antoni Llabrés, i el professor jubilat Gabriel Garcias es trobaran per mantenir una conversa sobre «Delictes i penes: entre l’àula i el jutjat», el dimarts 29 de març a les 19 hores, a la sala d’actes de Sa Riera. Aquests diàlegs entre especialistes es desenvolupen en el marc del cicle El Saber que Mai no es Perd, organitzat pel Servei dActivitats Culturals.

És una activitat de franc, però sha de reservar plaça per assistir-hi mitjançant un correu electrònic a l'adreça <sac@uib.cat>.

Les sessions del cicle tenen lloc el darrer dimarts de cada mes a Sa Riera i consisteixen en diàlegs entre experts: per una part, professors en actiu de la Universitat i, per laltra, professors que nhan format part. Conversaran sobre temes de la seva especialitat, l'experiència docent, els esforços i la passió que han dedicat i dediquen a voler saber sempre un poc més de la matèria en què han centrat la seva tasca a la UIB. Cap al final de la sessió, el públic podrà afegir-se al diàleg. 

Data de l'esdeveniment: 29/03/2022

Data de publicació: 24/03/2022