De tu a tu: una conversa entre iguals per orientar els futurs alumnes en l'elecció del grau universitari

Un grup d’alumnes universitaris expliquen als futurs estudiants la seva experiència per ajudar-los a l’hora de decidir quins estudis volen cursar 

Entre el 26 d’abril i el 9 de maig, els futurs alumnes universitaris poden conversar amb estudiants de la nostra universitat per intercanviar experiències i rebre ajuda per resoldre dubtes a l’hora de triar un grau. Totes les xerrades es faran en format virtual i és necessari inscriure-s’hi prèviament. Podeu consultar-ne tota la informació i inscriure-us-hi en aquest enllaç.

Els estudiants de la UIB explicaran breument el seu dia a dia a la Universitat, el funcionament de les classes, les pràctiques, les activitats que es poden fer fora de les classes, etc. Es tracta d'una manera particular i diferent de presentar els estudis que s'imparteixen a la UIB i donar l’oportunitat de sentir-ho des del punt de vista de l'estudiant universitari. Així mateix, els futurs alumnes també podran fer-los preguntes concretes sobre la seva experiència personal per acabar de resoldre els dubtes que tinguin.
 
Es tracta d’una iniciativa més d’entre totes les activitats Seràs UIB, d’orientació i difusió dels estudis universitaris, que ofereix la UIB a través del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB)

Data de publicació: 27/04/2022