De la UIB als Jocs Olímpics de Tòquio

La doctora Natalia Romero, professora del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia, afronta amb emoció el repte olímpic

La professora i investigadora de la UIB Natalia Romero ha aconseguit poder competir als Jocs Olímpics de Tòquio d’aquest estiu. Romero, que imparteix diverses assignatures del grau de Fisioteràpia i del Màster Universitari en Investigació en Salut i Qualitat de Vida, dedica la recerca a la fisioteràpia esportiva. D’aquesta manera, vincula les seves dues grans passions: el món acadèmic i l’atletisme.

La docent s’ha classificat per primera vegada per competir en uns Jocs a l’edat de 32 anys, un fet no gaire habitual entre els esportistes d’elit. Ho ha fet gràcies a la marca de 2:02:26 minuts que va aconseguir fa uns dies al Campionat d’Espanya absolut d’atletisme, en la modalitat dels 800 metres. Una marca que arriba després d’uns anys d’èxits esportius que ha combinat a la perfecció amb la docència i investigació universitàries. De fet, ha aconseguit l’acreditació de l’ANECA com a professora titular d’universitat pràcticament el mateix dia que es classificà per participar en els Jocs Olímpics.

Ara, just abans de partir cap al Japó, Natalia Romero afronta aquest nou repte amb emoció, i comença a ser conscient que ha acomplert el somni que perseguia des que era una criatura. 

Data de publicació: 13/07/2021