De la Ciència al Consumidor, Temes Centrals en Alimentació: Nutrigenòmica

Jornada científica sobre els avanços i reptes de la recerca científica en temes alimentaris organitzada pel Laboratori de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia 

Dia: divendres, 19 de desembre de 2014
Hora: de les 14.30 a les 20 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

El Laboratori de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia (LBNB) de la UIB organitza la jornada científica De la Ciència al Consumidor, Temes Centrals en Alimentació: Nutrigenòmica, amb la col·laboració de l’empresa de base tecnològica Alimentòmica, el Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa - Fisiopatologia de l’Obesitat i Nutrició (Ciberobn) i l’empresa Coca-Cola. La jornada l’ha coordinada el doctor Andreu Palou, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la UIB i director del LBNB.

En el marc d’aquesta jornada, els principals experts de l’Estat abordaran els reptes i els avanços de la recerca en àmbits com el gluten i la malaltia celíaca, el metagenoma i els probiòtics, l’alimentació i l’esport, i la nutrició personalitzada en l’àmbit de l’alimentació.  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 19/12/2014

Data de publicació: 19/12/2014