Curs d'experimentació científica per a mestres de primària

El Departament de Química i el PORT-UIB posen en marxa l'Aula Didàctica d'Experimentació en Ciències per a l'educació primària 

La Universitat de les Illes Balears, a través del Departament de Química i el Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), ha posat en marxa l'Aula Didàctica d'Experimentació en Ciències per a l'educació primària(ADEC). Aquest primer curs d'experimentació científica per a mestres de primària té com a objectiu incentivar l'ús de l'experimentació com a eina didàctica a l'àrea de Ciències Naturals, especialment per als continguts més directament relacionats amb la Química: la matèria i l'energia.

A través del curs es vol dotar els docents, especialment els de cinquè i sisè de primària, dels coneixements científics bàsics necessaris perquè puguin fer, de manera divertida però amb criteri científic, experiments a l'aula o al laboratori. A la vegada se cerca fomentar la participació dels docents i dels seus alumnes en el concurs El meu primer experiment, que organitza el Departament de Química de la UIB.   

Aquesta activitat s'inclou en el programa La Universitat dels nins i les nines, a través del qual la UIB ofereix, tant als professors de primària com als alumnes i les seves famílies, la possibilitat de participar en diferents activitats.  

Data de publicació: 08/01/2018