Convenis amb FAPA i CONFAECIB per desenvolupar activitats conjuntes

El Rector de la UIB, Llorenç Huguet, ha signat avui dos convenis de col·laboració. Un amb la senyora Carme Verd, presidenta de la Confederació d'Associacions de Famílies d'Alumnes de l'Escola Catòlica de les Illes Balears (CONFAECIB), i l’altre amb la senyora Glòria Ferrer, presidenta de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Mallorca (FAPA).

A partir de la signatura d’aquests acords es potenciarà la col·laboració de les dues entitats amb el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB), atès que difondran les activitats que organitza la UIB adreçades a infants i famílies des dels webs i mitjançant correus electrònics directes a associacions de pares i mares, etc. Per altra banda, es farà feina en el desenvolupament de programes de col·laboració i d'estudis conjunts i en l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d'estudiants, divulgació i investigació, en els termes que s’acordin de forma específica.

La signatura ha tingut lloc divendres, 11 de maig de 2018, a les 13.30 hores, a Son Lledó, campus universitari, Palma. També hi ha assistit la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants de la UIB. 

Data de publicació: 11/05/2018