Conveni per al I Concurs d'Idees per al Desenvolupament d'Apps Turístiques

El doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB; el senyor Joaquín García, conseller d’Economia i Competitivitat del Govern de les Illes Balears; la senyora Esperança Crespí, 8a tinent de batlle de l’Ajuntament de Palma i regidora de l’àrea de Comerç, Treball, Joventut i Participació Ciutadana i presidenta de l’organisme autònom Palma Activa; el senyor Álvaro Gijón, 1r tinent de batlle de l’Ajuntament de Palma, regidor de l’àrea de Turisme i Coordinació Municipal; i el senyor Pedro José Pons, com a representant del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions a les Balears, han signat un conveni de col·laboració.

També hi ha assistit el doctor Bartomeu Alorda, professor del Departament de Física de la UIB, a més d’altres membres del Consell de Direcció.

El conveni neix de l'interès de totes les parts per potenciar un camp concret de les noves tecnologies com són les aplicacions app aplicades al turisme. Aquesta iniciativa vol ajudar en el camí que duu a convertir les Illes Balears en una destinació turística innovadora, consolidada, amb una infraestructura tecnològica d'avantguarda que faciliti la interacció i la integració del visitant amb l'entorn, i incrementi la qualitat de la seva experiència a la destinació.

A partir del conveni es crearà una comissió mixta integrada per un representant de cadascuna de les institucions signatàries. Aquesta comissió serà l'encarregada de proposar activitats per donar difusió al programa de subvencions I Concurs d'Idees per al Desenvolupament d’Apps Turístiques, 2014. Així mateix, supervisarà el desenvolupament de les actuacions que es derivin del conveni i s'ocuparà de les funcions de seguiment i control de l'activitat.

La comissió treballarà coordinadament amb la comissió de treball creada per al desenvolupament del II Congrés de Turisme Digital i de la SmartCity / SmartDestination Palma.

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 03/04/2014

Data de publicació: 02/04/2014