Conveni amb l'Institut Balear de la Dona per al desenvolupament de la XVI Universitat d'Estudis de Gènere

Dia: dilluns, 30 de març de 2015
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

La senyora Isabel Llinàs, directora de l’Institut Balear de la Dona, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament de la XVI Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere, sota el títol «Beijing+20: reptes actuals del feminisme en un món global».

També hi ha assistit la doctora Joana M. Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta; la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Professorat i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; i la doctora Esperança Bosch, directora de l’Oficina per a la Igualtat entre Homes i Dones de la UIB.

Segons l’acord, l’Institut Balear de la Dona aporta una subvenció de 24.000 euros a la Universitat per a l’organització i el desenvolupament d’aquesta cita acadèmica, de caràcter presencial, en l’oferta global de cursos d’estiu de la UIB.

Enguany, es vol donar rellevància a la Declaració i Plataforma d’Acció de Beijing, un full de ruta històric —subscrit fa ja vint anys per 189 governs— que va establir l’agenda per a la materialització dels drets de les dones. 

Enguany, l’IBD subvenciona amb un total de 60.000 euros diversos projectes de la Universitat de les Illes Balears relacionats amb la igualtat i la lluita contra la violència de gènere, com ara el manteniment de la càtedra de violència de gènere i igualtat d’oportunitats, amb activitats de formació i sensibilització, o el projecte acordat avui per a la realització de la XVI edició de la Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere.

Data de l'esdeveniment: 30/03/2015

Data de publicació: 27/03/2015