Conveni amb el Consell Insular de Formentera

L’acord és per fer informes sobre la declaració de Bé d’Interès Cultural 

Dia: dimecres, 25 de juny de 2014
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El senyor Jaume Ferrer, president del Consell Insular de Formentera, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per dur a terme informes sobre la declaració de Bé d’Interès Cultural. 

Entre les competències de patrimoni històric que exerceix el Consell Insular de Formentera hi ha la tramitació dels procediments administratius per declarar béns d’interès cultural i béns catalogats del patrimoni històric de les Illes Balears en l’àmbit territorial de Formentera. 

També hi ha assistit el doctor David Pons, vicerector d'Economia i Infraestructures; la doctora Maria Josep Mulet, directora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB; i el doctor Manel Calvo, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.

En el marc d’aquest conveni, la Universitat ha realitzat els informes necessaris per poder tramitar la declaració de bé d’interès cultural de les restes de l’antiga colònia penitenciària de la Savina, conegudes com es Campament, així com els jaciments arqueològics del Cap de Barbaria I i la Murada de sa Cala.

El president del Consell Insular de Formentera, senyor Jaume Ferrer, ha assegurat que la signatura d’aquest conveni «farà possible investigar, difondre i protegir  el patrimoni cultural de Formentera». En la mateixa línia, la directora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts, doctora Maria Josep Mulet, ha remarcat la disponibilitat del Departament «a donar suport a qualsevol iniciativa de gestió, recerca i protecció del patrimoni cultural». 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 25/06/2014

Data de publicació: 24/06/2014