Conveni amb el Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears

Dia: dimarts, 6 d’octubre de 2015
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El senyor José Javier Bonet, degà de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), han signat un conveni de col·laboració per a la realització d’un curs pel qual els titulats de plans antics podran obtenir el títol de graduat en Relacions Laborals de la UIB.

A l’acte de signatura també hi han assistit el doctor Pedro Grimalt, Secretari General de la Universitat; el doctor Erik Monreal, vicedegà de la Facultat de Dret; i el doctor Francisco López Simó, degà de la Facultat de Dret.

 

El curs s’impartirà a la UIB aquest any acadèmic i es preveu la possibilitat de renovació en propers cursos. Consta d’assignatures dels camps de la Psicologia del Treball, la Sociologia del Treball, l’Economia Aplicada, l’Economia de l’Empresa, el Dret Públic i el Dret Privat. S’impartirà en la modalitat semipresencial, amb dos dies de classe setmanals durant tot l’any, i començarà el dilluns 19 d’octubre en horari d’horabaixa.

Data de l'esdeveniment: 06/10/2015

Data de publicació: 05/10/2015