Conveni amb Pàrodos, Institut Balear de Teatre Clàssic

Dia: dijous, 28 de gener de 2016
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El doctor Joan Carles Simó, president de Pàrodos, Institut Balear de Teatre Clàssic, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, signaran un conveni per desenvolupar la cooperació en els camps de la formació d’estudiants, la divulgació cultural i la investigació entre ambdues institucions en l’organització del Festival de Teatre Grecollatí de les Illes Balears i el Festival Maremagnum.

La cooperació entre ambdues institucions inclou la promoció i difusió dels textos teatrals d’autors grecollatins; seminaris, col·loquis i simposis al voltant del teatre clàssic i la cultura clàssica; estudis conjunts d’investigació; col·laboració en l’organització d’activitats (en concret del Festival de Teatre Grecollatí de les Illes Balears); activitats de difusió de la cultura clàssica i de conservació del patrimoni; entre d’altres.

També assistiran a l’acte la doctora Joana M. Seguí, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, i la doctora M. Antònia Fornés, vicerectora de Professorat i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears. 

Data de l'esdeveniment: 28/01/2016

Data de publicació: 27/01/2016