Conveni amb Palma Aquarium per fer recerca i pràctiques d'estudiants al voltant de la defensa del medi ambient

Dia: dijous, 17 de novembre de 2016
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma  

El senyor Antonio González, president de la Fundación Palma Aquarium para la Protección del Medio Ambiente, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat avui un conveni de col·laboració per desenvolupar programes de divulgació i investigació amb la Facultat de Ciències de la Universitat de les Illes Balears.

El doctor Llorenç Huguet i el senyor Antonio González han agraït mútuament la confiança dipositada entre ambdues entitats, que amb la signatura del conveni permetrà desenvolupar projectes de recerca i pràctiques d’estudiants, sempre al voltant de la defensa del medi ambient. Així ho han corroborat també el professor i investigador de la Facultat de Ciències senyor Antoni Sureda, qui ha comentat que en aquests moments ja fan feina en una tesi doctoral que permetrà conèixer i protegir la tortuga marina, i perquè els estudiants puguin fer pràctiques a les instal·lacions de Palma Aquarium.

A l’acte també hi han assistit el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB, i els doctors Guillem Mateu i Antoni Sureda, de la Facultat de Ciències de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 17/11/2016

Data de publicació: 16/11/2016