Congrés internacional Crossroads in Complex Systems

L'IFISC (CSIC-UIB) organitza un congrés internacional sobre sistemes complexos del 5 al 8 de juny per celebrar el seu desè aniversari  

Inauguració
Dia: dilluns, 5 de juny de 2017
Hora: 9.20 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB) organitza el congrés internacional Crossroads in Complex Systems, que tindrà lloc a la Universitat de les Illes Balears del 5 al 8 de juny de 2017.

Hi participaran prop de 200 investigadors de 17 països que tractaran un ampli espectre de temàtiques en el camp dels sistemes complexos. Les línies de recerca de l'IFISC (CSIC-UIB) estaran representades per investigadors reconeguts internacionalment com el doctor Carlos Duarte, de la Universitat Rei Abdul·là de Ciència i Tecnologia (Aràbia Saudita); el doctor Maciej Lewenstein, de l'Institut de Ciències Fotòniques de Barcelona; el doctor Rajarshi Roy, de la Universitat de Maryland; el doctor Alex Vespignani, de la Universitat del Northeastern University de Boston; i el doctor Angelo Vulpiani, de la Universitat de La Sapienza de Roma.

Desè aniversari de l'IFISC (CSIC-UIB)

Aquest congrés s'organitza amb motiu del desè aniversari de l'IFISC (CSIC-UIB), que ha organitzat un ampli programa d'activitats durant tot l'any per celebrar aquesta efemèride.

En el marc del congrés, tindrà lloc un dels actes principals d'aquesta celebració: una taula rodona amb la participació dels directors dels principals centres de recerca internacionals en sistemes complexos, que tindrà lloc el dimarts 6 de juny a les 11.30 hores a la sala d'actes de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos.

Els actes principals de celebració del desè aniversari de l'IFISC (CSIC-UIB) es completaran el mateix dimarts 6 de juny, a les 19.30 hores, amb un acte ciutadà públic que comptarà amb la conferència «Gens i genealogies humanes: mites i realitats sobre la nostra herència», que impartirà la doctora Susanna Manrubia, investigadora del Centre Nacional de Biotecnologia del CSIC i directora del Grup de Sistemes Evolutius. Aquesta conferència s'emmarca en el cicle de conferències Explorant les Fronteres entre Sabers X.

Crossroads in Complex Systems compta amb el patrocini de Red Eléctrica de España (REE) i el suport de la Societat Europea de Física (EPS) i la Unió Internacional de Física Pura i Aplicada (IUPAP). 

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 05/06/2017

Data de publicació: 02/06/2017