Conferència «Irish Educators Experiences of Implementing Service Learning», a càrrec de la doctora Ruth McMenamin

La professora de la Universitat Nacional d'Irlanda a Galway també impartirà un seminari el dilluns 17 de juliol 

La doctora Ruth McMenamin,  professora de la Universitat Nacional d'Irlanda a Galway i experta en metodologies de recerca participatives, amb múltiples aplicacions en l'àmbit de la salut i de l'educació, visita la Universitat de les Illes Balears, on impartirà  una conferència i un seminari el dilluns 17 de juliol.

El dilluns 17 impartirà a les 10 hores una conferència sobre aprenentatge-servei titulada «Irish Educators Experiences of Implementing Service Learning», una metodologia innovadora que la CRUE recomana aplicar en la formació universitària de grau i de postgrau. La UIB ha aprovat recentment el programa ApSUIB per fomentar-ne el desenvolupament, amb el suport dels vicerectorats de Docència, d'Innovació i Relacions Institucionals, i de Campus, Cooperació i Universitat Saludable.

L'horabaixa impartirà el seminari «Participatory Health Research» en el marc del Màster en Investigació en Salut i Qualitat de Vida (MSQV), proporcionant exemples de la seva aplicació. Prèviament, a les 15.30 hores, es farà una breu presentació d'aquest màster, oberta a totes les persones interessades.

Totes aquestes sessions tindran lloc a l'aula 4a de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda. La professora ha visitat la Universitat en el marc del Programa d'ajudes per a la internacionalització de màster. 

Data de l'esdeveniment: 17/07/2017

Data de publicació: 14/07/2017