Coneix ràpidament la UIB

Una actuació transmèdia per mostrar la nostra universitat 

Els alumnes com a destinataris i el professor que treballa per a ells; la societat a la qual transferim coneixement; el respecte per la nostra llengua, cultura i territori; la recerca i la internacionalització... Aquests són els eixos que treballam globalment a la UIB pensant en la formació integral de les persones. I aquesta és també la base d'alguns dels continguts de la nova guia, que dóna a conèixer millor la nostra universitat des d’un concepte transmèdia.

La Direcció de l'Estratègia de Comunicació i Promoció Institucional de la UIB (DIRCOM) ha realitzat i editat una publicació que té dues parts.

La primera explica tots els estudis que es poden cursar a la UIB a través d’un desplegable que alhora mostra la bona posició de la UIB en els rànquings i deu de les raons per gaudir aprenent i investigant amb nosaltres.

Una actuació transmèdia
per mostrar la nostra universitat

La segona part és una guia de 32 pàgines, pensada perquè sigui actual durant almenys dos cursos. Aquí presentam una narrativa transmèdia en la qual la nostra guia en suport paper i PDF mostra la UIB a través d'infografies, textos i enllaços a la web de la Universitat de les Illes Balears des de codis QR. Des d’aquests codis s’amplia i actualitza la informació, tot plegat amb el suport de les xarxes socials de la UIB, amb les quals també comptam amb el mateix objectiu.

La guia transmèdia té una tercera part. Es tracta d'una aplicació que tindrà una versió PDF interactiva, que es completarà amb vídeos i també comptarà amb nous talls de veu, que es troben actualment en preparació. 

La Guia bàsica de la UIB se suma a altres actuacions realitzades des de la DIRCOM que cerquen mostrar la Universitat, les quals pots veure a la web. També pots obtenir-ne una còpia en paper a través del compte de correu

Documents relacionats

Data de publicació: 21/09/2015