Concerts de Nadal solidaris de la Coral Universitat de les Illes Balears i corals filials

Concert Coral Infantil Onzetretze de Joventuts Musicals de Palma i Camerata Sa Nostra


Dia: dijous, 23 de desembre de 2010
Hora: 20.30 h
Lloc: Església de Santa Eulàlia,
Palma

La Coral Universitat de les Illes Balears, juntament amb la coral filial Coral Infantil Onzetretze de Joventuts Musicals de Palma, acompanyada per la Camerata Sa Nostra i sota la direcció del mestre Luis Remartínez, oferirà un concert de Nadal extraordinari a benefici del Fons Solidari, organitzat per l’Obra Social de Sa Nostra, Caixa de Balears. Es poden adquirir les entrades per 10 euros al Centre de Cultura Sa Nostra, a Palma.

S’interpretaran el Glòria, d’Antonio Vivaldi, amb la soprano Alexandra Elzinga i la mezzosoprano Carol García; així com Fantasia on Christmas Carol, de Ralph Vaughan Williams, amb el baríton Pere Bonet, cantaire de la Coral Universitat de les Illes Balears; i es tancarà el concert amb la interpretació del tradicional Adeste Fideles, amb arranjament de Joan Maria Thomàs.

Concert de la Coral Universitat de les Illes Balears a l’Hospital General i Hospital Joan March

Dia: dimarts, 28, i dimecres, 29 de desembre de 2010
Hora: 12 h
Lloc: Hospital General, plaça de l’
Hospital, 3,
i Hospital Joan March,
carretera Palma-Sóller, km 12. Bunyola

La Coral Universitat de les Illes Balears oferirà breus recitals de nadales en dos hospitals de Palma per compartir, a través de la música, aquestes festes amb tots els malalts que estan ingressats aquests dies tan assenyalats.

La Coral Universitat de les Illes Balears participa des de fa anys en aquesta iniciativa de la Unitat de Cures Pal·liatives de GESMA (Gestió Sanitària de Mallorca) del Govern de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/12/2010

Data de publicació: 22/12/2010